WordPress er det mest populære og anvendte content management system (CMS) i verden. Uanset om du er virksomheds ejer, designer, udvikler, PPC ekspert, SEO konsulent mv. - at få kendskab til WordPress er et smart træk. Særligt hvis du er ude på at høste kunder. Kort om Wordpress. - Det var let at tilpasse, endnu nemmere at vedligeholde, nemt at bruge, og gør jobbet godt.

Før vi kigger på sagerne...

Yoast Søgemaskineoptimering

Yoast SEO er et super plugin, der findes også et par andre gode, men Yoast SEO plugin er ganske godt, og viker. Hvis du i øjeblikket ikke har Yoast installeret, kan du besøge deres hjemmeside for at hente det, eller du kan blot søge efter "Yoast SEO" i Wordpress, og installere det direkte.

Skriv og og publicer Wordpress-indholdet

Før du kommer til, at kunne optimere dine indlæg til organisk søgning, skal de være aktive på dit websted.

Husk at ingen siger du skal skrive det i Wordpress, du kan sagtens anvende Word, Odysseus eller et helt tredje program og derefter kopiere teksten over i WordPress.

Pro Tip: Hvis du har links i dit indlæg (som du bør), dobbelttjek, at disse er helt korrekt, hver gang. Forsøg at have mindst 3 relevante interne links i hver af dine indlæg. Vær ikke bange for at tilføje eksterne links! Husk at gøre disse til nofollow!

  1. Husk billeder, videoer eller måske blot en graf i png-format. Publiceringer med andet indhold end kun tekst, ranker bedre. Så hvorfor ikke tilføje et eller andet?

Pro Tip: Det er altid en god idé at komprimere dine billeder før du uploader dem, så de ikke forårsager lange load tider.

Optimering af din blog-indlæg

  1. Find nu frem til "Yoast SEO.", når du er inde på siden/den post du ønsker at publicere.
  2. Klik på "Rediger Snippet" i Yoast SEO sektionen. Den "SEO title" boks vil være, hvor du indtaster din titel tag. - Her medtage du de vigtigste søgeord.. efterfulgt af dit brand navn eller hjemmeside navn. - Sørg også for, at du holder dig inden for 40-65 tegn.
  3. Du gættede det - boksen "Meta beskrivelse" er, hvor du vil indtaste din meta beskrivelse. - Google har udtrykkeligt nævnt, at meta beskrivelser er ikke vigtigt at placering på søgemaskinerne, men det betyder ikke, at bruge et søgeord vil ikke hjælpe brugerne klikker på dit indlæg.
  4. Hvis du klikker på "Del" ikonet, kan du tilsidesætte standardindstillingen metadata (titler, billeder, etc.), som Facebook og Twitter vil trække for dit indlæg.
  5. Vi har dækket en masse vigtige elementer på siden indtil videre, men vi har ikke omfattet den <h1> tag. Dette tag er afgørende for at fortælle søgemaskinerne, hvad din side handler om. I de fleste tilfælde vil din titel automatisk være en <h1> tag.